Cora

sâmbătă, 23 octombrie 2010

Retete culinare Romanesti


Sarmalute ca la Mama Acasa


Ingrediente:

1 kg carne tocata
2 cepe
2 oua
condimente pt sarmale
cimbru
sare
1 cana orez
2 linguri pasta de tomate
foi de sarmale


Preparare:

Intr-un vas, se amesteca carnea tocata, ouale, sarea, condimentele si cimbru. Separat, intr-o tigaie, se caleste ceapa, se adauga orezul si pasta de tomate si se amesteca. Cand s-a racit, se adauga in compozitie si se omogenizeaza; separat, se taie foile pt sarmale; pe fiecare frunza, se pune cate putin din compozitie; se aseaza int-o oala, un strat de varza tocata marunt, apoi se aseaza sarmalele si la sfarsit, se pune iar un strat de varza; se pune apa peste ele si se fierb la foc potrivit


Mentiuni:

Se pot servi cu smantana peste si cu turta

Timp Preparare: 1 h 30 '
Complexitate: redusa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu